Afscheidsbloemwerk

Bijzonder

We gebruiken voor dit bloemwerk allerlei materialen die passen bij de overleden persoon. U kunt denken aan gebruiksvoorwerpen of mooie stukken hout. In overleg met u kunnen we allerlei soorten materialen gebruiken. De vorm van het bloemwerk kan naar uw wens gemaakt worden.

 

Harten

Deze vorm is een universeel symbool voor de liefde. U kunt het gebruiken als aanvulling op het afscheidsbloemwerk, of als een groot bloemwerk.

Bij het maken van een hart zijn er veel mogelijkheden die we graag met u bespreken.

 

 

Klassiek

U kunt ook kiezen voor een klassieke vorm. Het zijn de stukken die het meest gebruikt worden bij uitvaarten. 

 

Kransen

De krans staat symbool voor de oneindigheid. Voor de één is dat de liefde, voor de andere de eeuwigheid. Gelukkig mogen we er allemaal onze eigen invulling aan geven.

Ook in de kransen kunnen verschillende materialen verwerkt worden. Zo kan iedere krans zijn eigen uitstraling krijgen, van klassiek tot modern.

 

 

 

Voor droevige momenten in het leven kunnen bloemen emoties vertalen waar geen woorden voor zijn.

Al het afscheidsbloemwerk spreken we zorgvuldig door. We nemen hier de tijd voor. Het gesprek kan plaatsvinden in ons bloemenatelier of bij u thuis.

Belangrijk is dat het bloemwerk past bij uw dierbare. Hierbij kunt u denken aan lievelingsbloemen, favoriete kleuren, werk en hobby. In het bloemwerk kunnen we ook voorwerpen verwerken.

Onze stijl is persoonlijk, natuurlijk  en creatief.

Wij bezorgen de afscheidsbloemen bij u thuis of bij het uitvaartcentrum in onze regio.

Hart wit-paars

Teakhout met orchideeHouten krans met rozen en ander bloemenafscheid8